cerrar

anterior Sigma Barcelona siguiente

Marta Mas, Guillem Trius i Oliver Vegas

info@sigma-photo.es

Sigma participa a Art Photo Bcn per donar a conèixer a tres dels seus ambaixadors. La presència de la marca va més enllà de mostrar el seu producte tractant l’estand com un espai de demostració de la qualitat dels seus treballs. Els seus ambaixadors en aquesta ocasió són Guillem Trius, Marta Més i Oliver Vegas.

Sigma
Marta Mas

Marta Mas

https://www.instagram.com/leentrelineas/

Marta Mas diu que procura conservar la mirada sincera i sense prejudicis de quan era nena. És així com aquesta jove fotògrafa barcelonina aconsegueix penetrar l’escorça que ens envolta i ens protegeix del proïsme. En el repertori visual de Mas s’endevinen ràpidament gestos desacomplexats, posis relaxades.

Guillem Trius

Guillem Trius

https://www.instagram.com/guillemtrius/

Guillem Trius porta anys viatjant al continent africà amb la seva càmera per documentar des de processos de canvi polític i social fins tradicions ancestrals. Gàmbia, Etiòpia, Níger o Senegal són alguns dels països als quals aquest fotoperiodista ha viatjat en repetides ocasions seduït per la seva cultura i la seva gent.

Oliver Vegas

Oliver Vegas

https://www.instagram.com/ovunno/

Oliver Vegas ha aconseguit fer de la seva passió -la fotografia de viatges- la seva professió. També s’ha encimbellat com un reeixit instagramer, amb centenars de milers de seguidors i un envejable repertori fotogràfic que desperta l’admiració dels que es deixen caure per la seva galeria.